Шкаф для созревания мяса

Камери для сиров'яла, м'яса та риби

ARREDO INOX Srl є визнаним світовим лідером у галузі досліджень, розробок і виробництва запатентованих мікрокліматичних систем та інноваційного автоматизованого професійного обладнання для харчова промисловості, при гарантії повної безпеки отриманих продуктів

Шкаф для созревания мяса Дізнатися більше
Stagionello

Stagionello®

Для професійного в'ялення м'ясних виробів безпечним способом, засноване на традиційних італійських технологіях

Stagionello Дізнатися більше
Maturmeat

Maturmeat®

Для сухого дозрівання і тривалої (до одного року) витримки м'яса

Maturmeat Дізнатися більше
pesciugatore

Pesciugatore®

Для професійного в'ялення риби і морепродуктів безпечним способом з можливостями ароматизації/копчення

pesciugatore Дізнатися більше

100% вироблено в Італії

100+100 кг

Шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції і для дозрівання м'яса Stagionello®+Maturmeat® SS TV 100+100 кг Twin

Stagionello®+Maturmeat® 100+100 кг

100+100 кг

Двокамерна шафа для в'ялення риби Pesciugatore® Plugin Line Twin 200 кг 200 (100+100) кг

Pesciugatore® 100 + 100 кг Twin

150 кг

Шафа для сухого дозрівання (ферментації і витримки) м'яса Maturmeat® Plugin Line 150 кг

Maturmeat® Plugin Line 150 кг

100+100 кг

Комбінованa шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції і для дозрівання м'яса Stagionello®+Maturmeat® Twin 100+100 кг

Stagionello®+Maturmeat® 100+100 кг

100 кг

Шафа з прозорою задньою стінкою для в'ялення риби Pesciugatore® Plugin Line TV SS 100 кг

Pesciugatore® 100 кг

100+100 кг

Двокамерний шафа для сухого дозрівання (ферментації і витримки) м'яса Maturmeat® Plugin Line 200 кг (100+100)

 Maturmeat® Plugin Line 60 кг

150 кг

Шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції Stagionello® Plugin Line150 кг

Stagionello® 150kg

200 кг

Шафа для в'ялення риби з прозорою задньою стінкою Pesciugatore® Plugin Line TV SS 200 кг

1200 кг

Шафа для сухого дозрівання (ферментації і витримки) м'ясаMaturmeat® Tunnel Line 1200 кг

Maturmeat® Tunnel Line 1200 кг

200 кг

Шафа для ферментації, сушіння і витримки сиров'ялені м'ясної продукції Stagionello® 200 кг

Stagionello® 200 кг

800 кг

Шафа для сухого дозрівання (ферментації і витримки) м'яса Maturmeat® Walkin Line 800 кг

Maturmeat® Walkin Line 800 кг
salame Cuomo®

Салямі

У шафах і камерах Stagionello® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат ...

Stagionello
Дізнатися більше
salame Maturmeat® Stagionello®

Combo Stagionello Maturmeat

Система створення мікроклімату в обладнанні Maturmeat®

Stagionello
Побачити більше
salame Pesciugatore®

Професійне в'ялення риби

У шафах Pesciugatore® застосовані 3 патенти, що відтворюють ідеальний мікроклімат для ферментації, в'ялення і зберігання рибної продукції.

Дізнатися більше

Увага до здоров'я споживача

Фотогалерея

Виробництво і споживання типових і традиційних італійських страв

Побачити більше

Гарантія 24 місяці

Натуральний і запатентований метод Cuomo® - увага до здоров'я споживачів і інвестиції в позитивне майбутнє.

Дізнатися більше